Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου» - Σοκάρει το στυγερό έγκλημα με θύμα 50χρονο - Μεθυσμένος ο 74χρονος που πυροβόλησε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (01/10) στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής -όπου 74χρονος πυροβόλησε θανάσιμα έναν άνδρα, μπροστά στο παιδί του.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η 45χρονη σύζυγος του 50χρονου και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κατάστασή της δεν κρίνεται σοβαρή.
Πώς έγιναν όλα
Ο 74χρονος ήταν καλεσμένος στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε πάρτι που διοργάνωναν τα θύματα. Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος θεώρησε πως «του έριξαν κάτι στο ποτό» και αποχώρησε. Λίγο μετά, εμφανίστηκε με ένα πυροβόλο όπλο.
Τότε, μπροστά στην 12χρονη κόρη του ζευγαριού, πυροβόλησε τον 50χρονο άνδρα στο κεφάλι και τη 45χρονη σύζυγό του στο χέρι.
Ο δράστης, που όπως γίνεται γνωστό ήταν μεθυσμένος, οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής, όπου και συνελήφθη.
«Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου»
Γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, περιγράφει: «Γύρω στις 2:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί, γύρω στους τέσσερις. Μετά από λίγο μια κοπελίτσα στο μπαλκόνι φώναζε "βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σπίτι του ζευγαριού πραγματοποιούταν πάρτι γενεθλίων.
Ποιος είναι ο Κρις Πάπας: Από το Λιβάδι Ολύμπου, στο εστιατόριο στο Μάντσεστερ και στη Γερουσία
Αλλάζουν όλα στην αιμοδοσία στα νοσοκομεία - Ποιος είναι ο «Επόπτης» που θα παρακολουθεί τα αποθέματα
Νέα κυβερνοεπίθεση στη Γαλλία: Χάκερ «έγδυσαν» τράπεζα - Απάτη 133 εκατ. δολαρίων με κρυπτονομίσματα
Bill Gates: Τα 4 επαγγέλματα που «αντέχουν» στην AI
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



