Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου» - Σοκάρει το στυγερό έγκλημα με θύμα 50χρονο - Μεθυσμένος ο 74χρονος που πυροβόλησε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (01/10) στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής -όπου 74χρονος πυροβόλησε θανάσιμα έναν άνδρα, μπροστά στο παιδί του.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η 45χρονη σύζυγος του 50χρονου και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κατάστασή της δεν κρίνεται σοβαρή.
Πώς έγιναν όλα
Ο 74χρονος ήταν καλεσμένος στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε πάρτι που διοργάνωναν τα θύματα. Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος θεώρησε πως «του έριξαν κάτι στο ποτό» και αποχώρησε. Λίγο μετά, εμφανίστηκε με ένα πυροβόλο όπλο.
Τότε, μπροστά στην 12χρονη κόρη του ζευγαριού, πυροβόλησε τον 50χρονο άνδρα στο κεφάλι και τη 45χρονη σύζυγό του στο χέρι.
Ο δράστης, που όπως γίνεται γνωστό ήταν μεθυσμένος, οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής, όπου και συνελήφθη.
«Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου»
Γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, περιγράφει: «Γύρω στις 2:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί, γύρω στους τέσσερις. Μετά από λίγο μια κοπελίτσα στο μπαλκόνι φώναζε "βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σπίτι του ζευγαριού πραγματοποιούταν πάρτι γενεθλίων.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



