Λήστεψαν γνωστό πλαστικό χειρουργό στη Βαρυμπόμπη: Τον απείλησαν με όπλο και άρπαξαν 200.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύμα διαρρηκτών έπεσε γνωστός πλαστικός χειρουργός και η σύζυγός του στο σπίτι τους στη Βαρυμπόμπη όταν το βράδυ της Παρασκευής δύο κακοποιοί εισέβαλαν, πιθανότατα από μπαλκονόπορτα στη μονοκατοικία τους.
Οι ληστές φορώντας κουκούλα και με γάντια, υπό την απειλή του όπλου ακινητοποίησαν το ζευγάρι, ερεύνησαν ανενόχλητοι όλο το σπίτι και τελικά κατάφεραν να διαφύγουν με λεία σε χρυσαφικά και χρήματα αξίας άνω των 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το Mega, μόλις έφυγαν οι δράστες, ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, οποία έσπευσε αμέσως στο σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει.
Διαβάστε ακόμη
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



