Αυτοδιοικητικές εκλογές - Εύβοια: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια για τους υποψηφίους δημάρχους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίθεση δέχτηκε πολίτης που έσπευσε σε εκλογικό τμήμα της Εύβοιας λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, από άλλο πολίτη που βρισκόταν εκεί, με αφορμή τους υποψήφιους δημάρχους.
Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο evima.gr, που βρέθηκαν στο σημείο, οι δύο άντρες, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, πήγαν να πιαστούν στα χέρια, με αφορμή τις δημοτικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα.
Το περιστατικό έγινε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου, οι ψηφοφόροι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας η οποία έσπευσε αμέσως στο σημείο και χώρισε τους δύο άντρες.
Νωρίτερα είχε σημειωθεί ακόμα ένα επεισόδιο, στο εκλογικό τμήμα των Κριεζών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, όπου έφτασε η αστυνομία, διότι δεν μπορούσε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία καθώς υποψήφιοι δύο συνδυασμών ήρθαν σε αντιπαράθεση.
Ο λόγος, όπως είπαν ψηφοφόροι στο evima.gr, ήταν για την παρουσία υποψηφίου στο τοπικό συμβούλιο που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.
Υποψήφιοι άλλου συνδυασμού διαμαρτύρονταν στον δικαστικό αντιπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία του εν λόγω υποψηφίου και ότι μπορεί κανονικά να παρευρίσκεται στην εκλογική διαδικασία.
Η αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και συνεχίστηκε κανονικά η εκλογική διαδικασία.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



