Συνελήφθησαν 4 άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής την Τετάρτη 11/10, πρόσεξαν, στην περιοχή της Γλυφάδας, ύποπτη κίνηση αυτοκινήτου με τέσσερις νεαρούς επιβαίνοντες και ακινητοποίησαν το όχημα.
Σύμφωνα με τη ΕΛΑΣ, σε έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι νεαροί και κατασχέθηκαν προκειμένου να εξακριβωθεί αν προέρχονται από αξιόποινες πράξεις.
Όπως προέκυψε από την εξέταση του αυτοκινήτου, οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι σε εξέλιξη κάποια έρευνα για το όχημα.
Κατά την επακόλουθη σωματική έρευνα στους επιβαίνοντες, ένας 20χρονος και τρεις 17χρονοι, εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο 17χρονων δύο μαχαίρια-σουγιάδες.
Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για πλαστογραφία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




