Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Αίγιο: Ληστές ATM αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς και διέφυγαν με τη βοήθεια...πυροσβεστήρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σκηνές που παραπέμπουν σε ταινία Γουέστερν εκτυλίχθηκαν στο Αίγιο. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι επιχείρησαν στις 05.00 τα ξημερώματα να ανατινάξουν ATM που βρίσκεται έξω από σουπερμάρκετ.

Μόλις έφτασε στο σημείο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες, που υπολογίζεται ότι ήταν τρεις ή τέσσερις, αρχίζουν να πυροβολούν προς το μέρος των αστυνομικών, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός, σύμφωνα με το tempo24.gr.
Οι δράστες μετά από λίγο εξαφανίστηκαν, αφού δημιούργησαν ένα σύννεφο καπνού με τη βοήθεια πυροσβεστήρα. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν είχε κλαπεί από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
«Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ελέγχους»: Και τρίτος αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται από την ΑΑΔΕ
Επιδεινώνεται ο καιρός: Καταιγίδες σήμερα, παγετός από αύριο - Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Σερβία: 50 άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Έλληνα αθλητή - Απίστευτες εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




