Πανικός στον αέρα και αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη επιβάτιδα επιτέθηκε με μπουνιές στο προσωπικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προχώρησε το βράδυ της Κυριακής αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Γλασκώβη, με προορισμό την Αττάλεια της Τουρκίας.
Ο λόγος ήταν η αναστάτωση που προκάλεσε επιβάτιδα σε κατάσταση μέθης, η οποία επιτέθηκε με φωνές και μπουνιές στο πλήρωμα ενώ προκάλεσε στον εαυτό της σωματικές βλάβες καθώς χτυπούσε το πρόσωπό της στο κάθισμα. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να την ηρεμήσουν εκείνη συνέχισε τη βίαιη συμπεριφορά της.
Υπό αυτές τις συνθήκες, ο χειριστής του αεροσκάφους ζήτησε για λόγους ασφάλειας της πτήσης να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Η Βρετανίδα συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου και οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση των εντολών κυβερνήτη.
Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



