Άκαρπες οι έρευνες στην Κρήτη για 45χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Άκαρπες ήταν οι έρευνες για τον 45χρονο ψαροντουφεκά που πραγματοποίησαν για πέντε συνεχόμενες ημέρες οι αρχές στην ευρύτερη περιοχή της Ελυγιάς στη νότια Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι έρευνες πλέον σταματούν ωστόσο έχει δοθεί εντολή στα λιμενικά σκάφη να πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες σε περίπτωση που βρεθεί η σορός του άτυχου άνδρα.
Για τον εντοπισμό του στήθηκε τις τελευταίες πέντε ημέρες μια τεράστια επιχείρηση με τη συμμετοχή λιμενικών σκαφών, εθελοντών, δύτες της ΕΜΑΚ αλλά και drones.
Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε το ψαροντούφεκο του 45χρονου στην περιοχή της Ελυγιάς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, βρέθηκε σε βάθος περίπου 10 μέτρων ενώ ήταν βραχωμένο ένα ψάρι!
Το χρονικό
Όλα συνέβησαν την προηγούμενη Τετάρτη όταν ο 45χρονος, πατέρας 4 παιδιών, είχε πάει με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο στην περιοχή της Ελυγιάς.
Κάποια στιγμή ο φίλος του αποφασίζει να βγει από τη θάλασσα καθώς είδε πως αγρίευε ο καιρός. Το είπε στον 45χρονο και εκείνος του ανέφερε ότι θα κάνει μία τελευταία βουτιά και θα βγει.
Οι ώρες περνούσαν και ο 45χρονος δεν εμφανιζόταν, έτσι ο φίλος του ειδοποιήσε τις αρχές. Άμεσα στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



