Αστυνομικοί κλήθηκαν για βοήθεια και δέχθηκαν επίθεση στο Ηράκλειο
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος για ράμματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η νύχτα για το προσωπικό της Άμεσης Δράσης με απολογισμό τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο κεφάλι στο Ηράκλειο.
Όλα ξεκίνησαν στις 4:30 τα ξημερώματα όταν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το neakriti, κλήθηκαν για έναν νεαρό ο οποίος ήταν αναίσθητος στην οδό Θεοτοκοπούλου κοντά στον Ευαγγελισμό.
Όταν η Άμεση Δράση κλήθηκε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δέχτηκαν επίθεση από νεαρούς με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω παρμπρίζ του περιπολικού. Ακολούθησε συμπλοκή ενώ οι πέτρες «βρήκαν» στο κεφάλι τον αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος για ράμματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Μετά το συμβάν ακολούθησαν προσαγωγές.
Πηγή: neakriti.gr
Διαβάστε ακόμη
Άγιος Δημήτριος: Οι δράστες κυνήγησαν τον 27χρονο και τον μαχαίρωσαν - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Τις επόμενες ημέρες οι νέοι «κόφτες» στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση: Ποια φάρμακα θα κόβονται
Λάουρα Κοβέσι: «Εμπόδια και προκλήσεις έχουμε όλη την ώρα» - «Έλληνες μην παραιτείστε»
Στο νοσοκομείο παραμένει η Μάγδα Τσαγγάνη μετά από χειρουργείο, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει δομή αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



