Χανιά: «Απόβαση» επιβατών κρουαζιέρας - Ρεκόρ ημερησίων αφίξεων στο λιμάνι της Σούδας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Απόβαση» στα Χανιά πραγματοποίησαν το Σάββατο 7369 επιβάτες κρουαζιέρας καθώς στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσαν 3 κρουαζιερόπλοια.
Πρόκειται για το «Οdyssey of the seas» με 4.189 επιβάτες, το «Seven seas yoyager», με 529 επιβάτες και το «Μein Schiff 5», με 2.651 επιβατες.
Οι 7.369 επιβάτες αποτελούν νέο ρεκόρ ημερησίων αφίξεων στο λιμάνι της Σούδας, όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Χανίων , Δημήτρης Βιριράκης.
Συνολικά στα Χανιά από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα έχουν καταπλεύσει 18 κρουαζιερόπλοια με συνολικά 36.558 επιβάτες.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η «ακτινογραφία» της καταστροφής από τις φωτιές στη Δυτική Αττική - Οι εκτάσεις που κάηκαν και η επόμενη μέρα του δάσους
«Κλειδί» η ιατροδικαστική για τον 90χρονο που έκρυβε ο γιος του στον καταψύκτη - «Τον αγαπούσε παθολογικά»
Το βαρύ τίμημα της υπογεννητικότητας: 11 σχολεία λιγότερα τη νέα σχολική χρονιά στα Δωδεκάνησα
Έπαιξε μουσική σε λιοντάρια και αυτά «ημέρεψαν» - Το viral βίντεο με την αντίδρασή τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



