Γλυφάδα: Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - Κλείνει μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στη Γλυφάδα. Έτσι, κλείνει από αύριο, Πέμπτη, από τις 9:30 έως τις 12:00, η παραλιακή Λεωφόρος Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα, ώστε να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς για την καταστροφή της βόμβας.
Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης. Στην ίδια οδό θα ισχύει και απαγόρευση στάθμευσης από τις 21:00 σήμερα (25/10) μέχρι τις 12:00 την Πέμπτη.
Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια λεωφορείων, ΚΤΕΛ και Τραμ.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



