Σακελλαροπούλου από Θεσσαλονίκη: Η 26η Οκτωβρίου ημέρα τιμής και μνήμης για όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Στην επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τη γιορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου.
«Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου γιορτάζουμε και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, ένα σπουδαίο ορόσημο στην ιστορία του έθνους μας. Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής και μνήμης όλων εκείνων που, με πίστη στις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει πάντα και μας καθοδηγεί. Χρόνια πολλά!», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Καρέ καρέ η επίθεση του Ισραήλ στο καταφύγιο του Χαμενεΐ - «Το ισοπεδώσαμε με 100 βόμβες»
Τρία χρόνια μετά κατάσχονται όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν οι πραγματογνώμονες στα Τέμπη
Απάτες με κρυπτονομίσματα: Κέρδη μαμούθ 14,5 εκατ. ευρώ - Ο ambassador, ο leader και ο founder’s council
Η αποθέωση για τον Μπραντ Πιτ στην πλατεία Κοτζιά και το «hello guys» του διάσημου ηθοποιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



