Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές από σούπερ μάρκετ – Δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κλοπές από σούπερ μάρκετ, ύψους 31.000 ευρώ, σε διάφορες πόλεις της βόρειας Ελλάδας κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.
Όπως ανακοινώθηκε, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε συνολικά 22 περιπτώσεις κλοπών, κατά το τελευταίο 5μηνο, εκ των οποίων 19 τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα.
Οι περισσότερες κλοπές φαίνεται να τελέστηκαν στη Θεσσαλονίκη (οι υπόλοιπες σε Ημαθία, Κοζάνη, Δράμα, Σέρρες και Καβάλα), με τη λεία τους να περιλαμβάνει από αλκοολούχα ποτά, αντηλιακά και κρέμες προσώπου μέχρι και συσκευασία ελαιόλαδου.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Η σκηνή 360°, οι εκπλήξεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Καταγγελία μητέρας παιδιού ΑμΕΑ για τη γιατρό του Κολωνακίου: «Πρότεινε μέθη 3.700 ευρώ για τον 8χρονο γιο μου»
Το σπαρακτικό τρέιλερ του «The Voice» για το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη
Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στα χαλάσματα - Φουντώνει η αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



