Ένταση στα Εξάρχεια: Μολότοφ και πέτρες μετά από καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 16χρονης από αστυνομικούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/10) στα Εξάρχεια. Όπως ανέφερε το OPEN, είχε προηγηθεί αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο.
Μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών που έκαναν χρήση χημικών στα Εξάρχεια. Είχε προηγηθεί καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου κοριτσιού από άνδρες της ΟΠΚΕ, σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο. Οι ομάδες των αντιεξουσιαστών απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από αστυνομικούς
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το κορίτσι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί αντιεξουσιαστές και προκλήθηκε ένταση με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που συγκεντρώθηκαν στους γύρω δρόμους της πλατείας Εξαρχείων. Πολλοί από τους διαδηλωτές αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα γύρω μαγαζιά με την ατμόσφαιρα από τα χημικά να γίνεται αποπνικτική.
Η ανήλικη διακομίστηκε από το Νέο Ηράκλειο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και η κατάστασή της είναι σοβαρή αφού έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.
Θρίλερ στον αέρα με τη Flydubai: Πώς μια απόφαση ρουτίνας και 4 πιλότοι έσωσαν το Boeing από συντριβή
Το «καλάμι» που γίνεται πλέον πρόβλημα, η μεγάλη μάχη του Οκτωβρίου και η ξεχασμένη γοητεία της προμήθειας
Τα 2 συν 1 ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης: Ο δύσκολος χειμώνας, τα μέτρα σε δόσεις και οι «κίτρινες κάρτες»
ΕΟΠΥΥ: Ξεκινά ελέγχους στην κλινική της Θεσσαλονίκης για χρεώσεις, ασθενείς και φάρμακα – Τα κενά στους ελέγχους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




