Συναγερμός στο Κερατσίνι μετά από εξαφάνιση άνδρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα από την εξαφάνιση του 46χρονου Δημήτρη Κεραμίδα το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Κεραμίδας Δημήτριος, έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Επίσης έχει στον βραχίονα του δεξί χεριού ένα τατουάζ που απεικονίζει έναν δράκο και μία οπτική αλλοίωση στο δεξί αυτί.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Πρόγνωση Μαρουσάκη: «Φθινοπωρινή παρένθεση» προ των πυλών - Ο καιρός τις επόμενες ώρες και η επιστροφή της Άνοιξης
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




