Κίνηση ανθρωπιάς από σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι: Δίνει δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε μια σπάνια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι, το οποίο μάλιστα άνοιξε πριν λίγο καιρό καθώς οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη.
Όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια
Ειδικότερα, δυο νέα παιδιά άνοιξαν το ψητοπωλείο «Δια χοιρός» στο Ζεφύρι στα σύνορα με Καματερό στην Οδό 28ης Οκτωβρίου και αποφάσισαν ότι κάθε μέρα με το κλείσιμο της ημέρας στις 12 τα μεσάνυχτα θα προσφέρουν δωρεάν ότι φαγητό έχει απομείνει.
«Δεν διανοηθήκαμε να δίνουμε φαγητό της προηγούμενης ημέρας στους πελάτες μας για αυτό είχαμε δυο επιλογές ή να το πετάξουμε ή να το δίνουμε στον κόσμο που έχει ανάγκη, και για μας αυτονόητο είναι το δεύτερο» ανέφερε η ιδιοκτήτριά Μαρία Θεοδωροπούλου.
Από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τσιουμπρής είπε «ζούμε δύσκολες μέρες το αντιλαμβανόμαστε όλοι στην κοινωνία, οπότε όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια».
Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



