Στα 1.240.000 ευρώ η επιχορήγηση των Ι.Ν Αγίου Όρους για το 2018
Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα στην πρώτη θέση αναφορικά με το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης βρίσκεται η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας με 144.088 ευρώ.
Με σημερινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου κατανέμονται οι οικονομικές χορηγίες στα 22 Ιερά Καθιδρύματα, όπως προκύπτει από έγγραφο της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους με το οποίο προσδιορίζονται οι συντελεστές ανά Μονή.
Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα στην πρώτη θέση αναφορικά με το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης βρίσκεται η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας με 144.088 ευρώ.
Δείτε αναλυτικά τη λίστα
Διαβάστε ακόμη
«Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



