Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης θα αποδώσουν φόρο τιμής στους εξεγερθέντες φοιτητές του Πολυτεχνείου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Φόρο τιμής στους εξεγερθέντες φοιτητές του Πολυτεχνείου θα αποτίσουν αστυνομικοί μέσα από εκδήλωση που διοργανώνει ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Πολυτεχνείο είναι γραμμένο στη λαϊκή συνείδηση σαν ένα σύμβολο ενότητας όλου του λαού ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία. Μια δικτατορία, η οποία είχε καταπατήσει τις ατομικές ελευθερίες, είχε διαλύσει τα πολιτικά κόμματα και είχε εξορίσει πολίτες με κριτήριο της πολιτικές τους πεποιθήσεις».
«Η εκδήλωση δεν θα είναι μόνο μια ανάκληση της μνήμης των γεγονότων εκείνης της περιόδου, αλλά και μια αφορμή συζήτησης για το τι σημαίνει το Πολυτεχνείο σήμερα», τονίζουν και προσθέτουν πως «το Πολυτεχνείο θα μας υπενθυμίζει πάντα ότι η Δημοκρατία είναι το καλύτερο δυνατό πολίτευμα αλλά συνάμα και το πιο ευαίσθητο, για αυτό και χρειάζεται διαρκώς την ενεργοποίηση όλων μας για να προστατευθεί».
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις οι ακόλουθοι:
Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
Αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της, έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος: Η ιστορία της «μαύρης χήρας», Κούρι Ρίτσιν
Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



