Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβαν πριν εισέλθουν σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που προσπαθούσαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομική της ομάδας ΔΙΑΣ. Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για άτομα ηλικίας 34, 21, 17 και 16 ετών που οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο 34χρονος κατηγορούμενος με τη συνδρομή του 21χρονου, αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Νέα Ιωνία, με σκοπό τη διάρρηξη μπαλκονόπορτας και την είσοδο σε διαμέρισμα.
Προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από σήμα του κέντρου, εντόπισαν τους δύο ανωτέρω κατηγορουμένους, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών, επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου βρίσκονταν δύο έτεροι συνεργοί τους με σκοπό τη διαφυγή.
Ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και οδήγησαν τους -4- κατηγορουμένους στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.
Γιατί ο Λίβανος απειλεί την επιθυμία του Τραμπ να βρει διέξοδο από τον πόλεμο με το Ιράν
Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς το Μαξίμου για τις υποκλοπές - Οι αιχμές κατά Φλωρίδη και ΕΥΠ
Μαζί τα τρώμε: Πόσα χρήματα από τον μισθό τους δίνουν οι Έλληνες σε φόρους - Τι συμβαίνει στην ΕΕ
Σκουπιδότοπος το Έβερεστ: Σκηνές, φιάλες οξυγόνου και περιττώματα - Εικόνες σοκ από το ψηλότερο καμπ του κόσμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




