Φρίκη στο Κερατσίνι: Κακοποιούσε ανάπηρα άτομα σε live μετάδοση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έναν 42χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές στο Κερατσίνι, για την κακοποίηση δύο ανάπηρων ατόμων. Μάλιστα, τις ειδεχθείς πράξεις του, μεταξύ των οποίων και η εξύβριση, τα χτυπήματα με taser και η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετέδιδε ζωντανά σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με κατηγορίες για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ρατσιστική βία
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, «συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-11-2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 42χρονος ημεδαπός για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναπαραγωγής εικονοληπτικού υλικού με εγγεγραμμένους χρήστες, προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση το τελευταίο χρονικό διάστημα σε κατ’ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος -2- νεαρών ατόμων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους.
Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά συνιστούσε συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί την 6-11-2023 στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. (Σχετικό το από 7-11-2023 Δελτίο Τύπου)
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη μέριμνα των θυμάτων ρατσιστικής κακοποιητικής συμπεριφοράς».
Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




