Μυστήριο με την πτώση 39χρονου από τον τρίτο όροφο
Γνωστός ξενοδόχος των Νοτίων Προαστίων, κατηγορεί την καλλονή σύντροφό του, ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι, έπειτα από διαπληκτισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο 39χρονος, φέρεται να έκανε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, «βουτιά» από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και γλίτωσε από τα κλαδιά δέντρου που του ανέκοψαν τη φορά προς το οδόστρωμα. Ο άντρας νοσηλεύεται και η γυναίκα κρατείται.
Για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο 39χρονος σύντροφός της βρέθηκε στο κενό μίλησε στο Star η 32χρονη με καταγωγή από το Λίβανο. Η κοπέλα εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης. «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε.
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, η 32χρονη κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».
O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, ενώ δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου. Η γυναίκα σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
Τον κρατούσαν ζωντανό επί μέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες στη Νέα Πέραμο
Αλεξοπούλου στο OPEN: Δεν ζητάω συγγνώμη για το «τσάμπα πέθανε», απευθυνόμουν στην αντιπολίτευση
Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το «αντίο» της Τούμπας στα αετόπουλα
Φάκελος Έπσταϊν: Ο απρόσμενος διάλογός του με τον Νόαμ Τσόμσκι για τα ελληνικά μνημόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



