Πνιγμός μετά από λιποθυμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους που συνετρίβη στα Χανιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε πνιγμό μετά από λιποθυμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος του 61χρονου Κωνσταντίνου Καραμπίνη, συγκυβερνήτη του μονοκινητήριου σκάφους, που συνετρίβη το απόγευμα της Παρασκευής σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μαλεμε στα Χανιά, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα πάντα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, σε πνιγμό μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, οφείλεται και ο θάνατος του Θεόδωρου Πάντου, του 60χρονου κυβερνήτη του σκάφους.
Οι δύο άτυχοι άνδρες, που ήταν έμπειροι πιλότοι και πολύ καλοί φίλοι, ανασύρθηκαν νεκροί από τον ναυαγοσώστη.
Το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, στην οποία συμμετέχει η ΥΠΑ και η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας, θα ρίξει φως στα αίτια της συντριβής.
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Ξεκινά το Ταμείο Καινοτομίας στα φάρμακα για άμεση πρόσβαση στις νέες θεραπείες: Πρόεδρος η Νάντια Γκογκοζώτου - Όλα τα ονόματα
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό με έναν εγκλωβισμένο - Ακούγονται εκρήξεις
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



