Θεσσαλονίκη: Επισκέψιμος οσταθμός Αγίας Σοφίας του μετρό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στην αναμονή περίπου είκοσι χρόνια, περιμένοντας να μετακινηθούν με κάποιο βαγόνι του μετρό, όμως, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν έναν σταθμό, αυτόν της Αγίας Σοφίας, στο πλαίσιο του 11ου Open House Thessaloniki.
Πρόκειται για έναν από τους δύο κεντρικότερους σταθμούς του μετρό της Θεσσαλονίκης, στον οποίο έχουν εντοπιστεί και πολύ σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα.
Ο σταθμός θα είναι επισκέψιμος το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το μεσημέρι και η διάρκεια της επίσκεψης θα φτάνει τα 15-20 λεπτά.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



