Περιπέτεια για 23χρονο που έκανε kite surfing στη Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση για να μεταφερθεί στη στεριά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Περιπετειώδης ήταν η Κυριακή για έναν 23χρονο χειριστή αετοσανίδας στον Ποταμό της Επανομής.
Ειδικότερα, οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης και Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκαν ότι ο νεαρός βρισκόταν σε δυσχερή θέση πλησίον του ναυαγίου, 300 μέτρα περίπου από την ακτή.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ενώ απέπλευσαν επίσης προς παροχή συνδρομής και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΣΤΕΛΛΑ" Σ.Θ. 736 Α', το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" Σ.Θ. 868 Β', το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΨΑΡΡΟΣ" Ν.Μ. 27, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" Ν.Θ.957, καθώς και το ΕΡ/ΚΟ-Α/Ψ "ΜΙΧΑΛΗΣ" Σ.Κ. 835, με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον 23χρονο χειριστή, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στην παραλιακή περιοχή Ποταμού Επανομής.
Ο χειριστής, δήλωσε καλά στην υγεία του και αφού εξετάσθηκε προληπτικά από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την διακομιδή του σε Κ.Υ.
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



