Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην καμπίνα πλοίου που εκτελούσε ο δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νεκρή μέσα στην καμπίνα πλοίου βρέθηκε γυναίκα που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς. Η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, ενημερώθηκε, σήμερα το πρωί, από μέλος του πληρώματος , το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς, για την ανάγκη διακομιδής επιβάτιδας, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην καμπίνα της.
Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



