Βέροια: Στις φλόγες υπνοδωμάτιο διαμερίσματος - Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, στη Βέροια. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, στο σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Μιαούλη, στις 01:30.
Εντός του διαμερίσματος βρισκόταν ένας 70χρονος, με προβλήματα υγείας, τον οποίο απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Τον ηλικιωμένο που δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από το συμβάν, παρέλαβε το ΕΚΑΒ για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Η φωτιά περιορίστηκε στον χώρο του υπνοδωματίου, ενώ στο συμβάν επιχείρησαν πέντε άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Kadebostany στο ethnos.gr: «Κάποτε πίστευα ότι το να είσαι outsider ήταν αδυναμία, τώρα το βλέπω ως δύναμη»
«Χωρίς σκηνές και κουβέρτες σε ακραίες θερμοκρασίες»: Σε δραματικές συνθήκες χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το περιστατικό με τουρίστα στην Κρήτη: Σε ενήλικη η πρόταση για σεξουαλική συνεύρεση
Συναγερμός στον Λυκαβηττό: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



