Έτοιμο το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα με τα 24.000 φωτάκια - Φωταγωγείται σήμερα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Άρωμα» Χριστουγέννων θα μυρίσει σήμερα στο κέντρο της Αθήνας καθώς φωταγωγείται στις 18:00 το -ύψους 17 μέτρων- χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος. Η φωταγώγηση θα πλαισιωθεί και με μουσικά δρώμενα.
Ειδικότερα, το εντυπωσιακό έλατο μεταφέρθηκε και φέτος στην πρωτεύουσα από το Καρπενήσι και θα έχει 24.000 φωτάκια τύπου led και εκατοντάδες μπάλες και στολίδια.
Οικοδεσπότες της πρώτης εορταστικής βραδιάς των Χριστουγέννων θα είναι το τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος ενώ θα τραγουδήσουν ο Δώρος Δημοσθένους και η Πέννυ Μπαλτατζή με την Athens Big Band, συνοδευόμενοι από την μπάντα του Δήμου Αθηναίων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



