Κακοκαιρία: Το... στρώνει στη Φλώρινα - Αποκλεισμένοι επισκέπτες στο Νυμφαίο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνεχίζεται από το απόγευμα η έντονη χιονόπτωση στη Φλώρινα αλλά και στα γύρω ορεινά. Στην πόλη το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά χωρίς να έχουν δημιουργηθεί -προς το παρόν- ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς τα μηχανήματα αποχιονισμού και οι αλατιέρες δουλεύουν ακατάπαυστα.
Η κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως το ορεινό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας γίνεται μόνο με τη χρήση χειμερινών ελαστικών κυρίως από την Βίγλα μέχρι και τη Φλώρινα και από τη Φλώρινα μέχρι και τη Βεύη.
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκλήθηκαν στην τοπική κοινότητα Νυμφαίου όπου χιονίζει με κάποιους επισκέπτες να έχουν αποκλειστεί, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



