Συναγερμός στην Καλλιθέα για εξαφάνιση 2 ανήλικων κοριτσιών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε στην Καλλιθέα καθώς, εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών, επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 30/11/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα, μπεζ μπλούζα, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρη ζακέτα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




