ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στον Δήμο Μεγάρων, Μαγούλα, Ρεβυθούσα, ΕΛΠΕ Ελευσίνας
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού στο Δήμο Μεγάρων και συγκεκριμένα στις περιοχές: πόλη Μεγάρων, Νέα Πέραμο, Βλυχάδα, Νεράκι, Λουτρόπυργο, στην πόλη της Μαγούλας, στη νήσο Ρεβυθούσα (εγκαταστάσεις φυσικού αερίου) και στις εγκαταστάσεις ΕΛΠΕ Ελευσίνας (ΠΕΤΡΟΛΑ).
Διάρκεια: από την Πέμπτη 28/3/2019 στις 8:00 το βράδυ έως την Παρασκευή 29/3/2019 στις 8:00 το πρωί.
Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Διαβάστε ακόμη
Η Άγκυρα ντύνει τις διεκδικήσεις της με «θαλάσσια πάρκα» - Νέο μέτωπο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Πέθανε ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Τσουκαλάς - Η πορεία και η παρακαταθήκη του
Hellenic Train: Πρόστιμα 120.000 ευρώ από τη ΡΑΣ για παραβάσεις στη συντήρηση των τρένων
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Το τρομερό «αντίο» του Τάισον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



