Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 6/12, στο κέντρο της Αθήνας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
Δικαστικό «μπλόκο» στην απόφαση Τραμπ για απαγόρευση εγγραφών ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ
Τραγική η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας: Λεηλατήθηκαν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια
Δολοφονία στη Ραφήνα: Στο μικροσκόπιο τρία πρόσωπα που «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας - «Μίλησαν» τα κινητά
«Βόμβα» από συγγραφέα βιβλίου για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι! Λέει πως είχε κόρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr