Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για βρέφος που κατανάλωσε αλκοόλ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένα βρέφος κάτω από άγνωστες συνθήκες κατανάλωσε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο, με τη συνδρομή και της ΕΛΑΣ.
Το βρέφος μεταφέρθηκε με όχημα του οικείου περιβάλλοντός του, αλλά και συνοδεία ισχυρών δυνάμεων της ΕΛΑΣ στο ΑΧΕΠΑ για να του προσφερθεί άμεσα η απαραίτητη ιατρική βοήθεια, όπως ανέφερε το thesstoday.gr.
Το συμβάν έγινε σήμερα στην ανατολική Θεσσαλονίκη περίπου στις 16:30, με δίκυκλα της ομάδας Ζ και περιπολικά να συμβάλλουν στη ταχύτερη μεταφορά του οχήματος με το βρέφος από την Καλαμαριά προς το ΑΧΕΠΑ.
Πληρώματα της αστυνομίας φρόντισαν να ανοίξουν κεντρικούς δρόμους για τη μεταφορά του βρέφους στο ΑΧΕΠΑ.
«Είμαι μια απλή τραγουδίστρια»: Η Μαρινέλλα μέσα από τα δικά της λόγια - Οι σταθμοί της ζωής της και τα αξέχαστα τραγούδια της
Το χρονικό της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο
Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για το τραυματισμένο βρέφος στην Πάτρα - Στα χέρια του εισαγγελέα το πόρισμα
«Η εφεύρεση της χρονιάς»: Κουβανός έφτιαξε... καρβουνοκίνητο αμάξι ως απάντηση στο πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



