Σκάφος με μετανάστες εξέπεμψαν σήμα για βοήθεια στη Γαύδο - Το Λιμενικό διέσωσε 27 άτομα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τη διάσωση 27 μεταναστών που εξέπεμψαν σήμα για βοήθεια από ακυβέρνητο σκάφος νότια της Γαύδου, επιχείρησαν στελέχη του Λιμενικού. Ναυαγοσωστικο σκάφος προσέγγισε τους μετανάστες οι οποίοι μεταφέρονται προς τα Σφακιά για την καταγραφή τους και τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόκειται κυρίως για άνδρες οι οποίοι ενδεχομένως να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνωσεων Καλαθά στα Χανιά. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα το νησί της Γαύδου και η θαλάσσια περιοχή αυτής αποτελούν προορισμό και πύλη εισόδου μεταναστών για την Ελλάδα. Η αποψινή διάσωση είναι η 3η το τελευταίο διάστημα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Γιατί θα πάρουν ξανά «φωτιά» οι τιμές στα τρόφιμα το 2027 - Πού θα σημειωθούν οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Θλίψη στον Αστέρα: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Σιαμπάνης
Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας του 15ου αιώνα που αναζήτησε δικαιοσύνη μετά από σεξουαλική επίθεση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



