Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι είπαν ότι άκουγαν τακτικά καυγάδες;» - Ξεσπά η αδελφή της 43χρονης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ξέσπασε η αδελφή της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο στη Σαλαμίνα προσθέτοντας στη λίστα της χώρας μας ακόμα μία γυναικοκτονία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.
Συγκεκριμένα, η αδελφή της 43χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, περιέγραψε την κακοποίηση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα στα χέρια του 71χρονου.
«Τον τελευταίο 1,5 χρόνο που ήρθε η αδελφή μου να μείνει μαζί μας στην Σαλαμίνα δεν την είχα δει να κακοποιείται. Αν σαν ζευγάρι είχαν διαφορές μέσα στο σπίτι τους, το οποίο ήταν μακριά, δεν έχω εικόνα. Όσες φορές χρειάστηκε να είμαστε δίπλα της επειδή μας το ζήτησε, το κάναμε. Απορώ γιατί όσοι έλεγαν ότι άκουγαν τακτικά καβγάδες και φασαρίες δεν έκαναν κάτι. Πραγματικά απορώ», τόνισε.
Όπως περιέγραψε, αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικά. «Είχε μια άρνηση για εργασίες και αυτό επιβάρυνε τον οικονομικό προϋπολογισμό του σπιτιού. Η αδελφή μου ζούσε με το επίδομα αναπηρίας του παιδιού καθώς δεν ήταν δυνατόν να εργαστεί. Δεν είχε άλλα έσοδα. Βοηθούσαμε και εμείς και ο πατέρας του παιδιού. Της λέγαμε "πόσο πια βρε κορίτσι μου να βοηθήσουμε κι εμείς οικονομικά; Έχεις δίκιο" έλεγε η αδελφή μου. Ντρεπόταν προφανώς. Στην προσπάθειά της να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, διογκώθηκε το πρόβλημα μεταξύ τους και του είπε να φύγει. Έγινε μετά το σοβαρό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό την Παρασκευή και στη συνέχεια φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



