Θεσσαλονίκη: Με 11.000 λαμπιόνια το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο ΑΠΘ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με ειδικό εορταστικό φωτισμό, ο οποίος είναι ορατός από το κέντρο της πόλης, φωταγωγήθηκαν δύο εμβληματικά κτήρια του ΑΠΘ, η Αίθουσα Τελετών και το Κτήριο Διοίκησης.
Tη φωταγώγηση των κτηρίων και του στολισμένου με 11.000 λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου έκανε ο ασκών καθήκοντα πρύτανη του Πανεπιστημίου, καθηγητής Απόστολος Αποστολίδης.
«Είναι μέρα χαράς. Ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους συνέβαλαν στη σημερινή εκδήλωση, ιδιαίτερα τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας. Θέλω να ξέρετε ότι το ΑΠΘ είναι κοντά στη πόλη και θέλουμε να παραμείνει έτσι, Θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια», δήλωσε ο κ. Αποστολίδης και ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία.
Νωρίτερα, φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες έστησαν τους πάγκους τους στην ανοιχτή αγορά Flea Market, η οποία θα λειτουργήσει και σήμερα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




