Συναγερμός για πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Αμπελώνων, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 22:00, ένα άτομο άνοιξε πυρ και τραυμάτισε στο πόδι ένα άλλο άτομο. Το θύμα γνώριζε τον δράστη και έδωσε τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, ενώ ο πιστολέρο κατάφερε να διαφύγει με ένα λευκό ΙΧ αυτοκίνητο.
Ο πυροβολισμός σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή. Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



