Σάλος στη Λαμία: Ασυνείδητος πάρκαρε παράνομα σε διάβαση ΑμεΑ και έριξε κουτουλιά σε δημοτικό αστυνομικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εξοργιστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν ασυνείδητο 65χρονο έλαβε χώρα στο κέντρο της Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης.
«Βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;»
Όπως μεταδίδει το lamiareport, βαν, ήταν παρκαρισμένο πάνω στη διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους, η οποία εξυπηρετεί και τη διάβαση αναπήρων στο συγκεκριμένο σημείο.
Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, βεβαίωσαν την παράβαση στις 19:10’ ωστόσο το όχημα παρέμενε στο σημείο. Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος είδε την κλήση φέρεται να παρέμεινε εκεί για να ζητήσει το λόγο.
Πράγματι, μία ώρα περίπου αργότερα όταν πλησίασε και πάλι όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας να του ζητήσει να απομακρύνει το βανάκι του, εκείνος φέρεται αρχικά να τους μίλησε άσχημα και στην παρατήρηση του Δημοτικού Αστυνομικού ότι είναι διάβαση αναπήρων, του απάντησε επιθετικά «βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;». Στη συνέχεια τον έπιασε από το μπουφάν και του έριξε κουτουλιά στο μέτωπο, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί που ήταν επίσης σε περιπολία.
Στο σημείο επενέβησαν και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που συνόδευσαν τον «νταή» οδηγό έως το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και κρατήθηκε μέχρι το πρωί της επομένης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



