Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος παραδέχθηκε πως μαχαίρωσε τον 16χρονο αδερφό του - Καυγάδιζαν για μια μπλούζα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο 18χρονος προσαχθείς παραδέχθηκε πως μαχαίρωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης (26/12).
Ειδικότερα, μέχρι τα ξημερώματα κατέθεταν η μητέρα και ο αδερφός του 16χρονου που κατέληξε μετά από πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο.
Ο αδερφός του 16χρονου, μετά από ώρες, παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.
Καυγάδιζαν για μια μπλούζα
Όπως κατέθεσε, όλα έγιναν για μία μπλούζα. Ειδικότερα, καυγάδιζαν και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.
Αρχικά στις καταθέσεις τους οι προσαχθέντες προσπάθησαν να πουν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Ωστόσο, αργότερα είπαν στους αστυνομικούς τι συνέβη.
Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
«Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
«Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



