Ανατροπή με τη 17χρονη που έπαθε αλλεργικό σοκ: Οι γιατροί της έκοψαν τα φάρμακα καταστολής – Παραμένει στη ΜΕΘ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 17χρονης μαθήτριας που υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο εκδρομής.
Παραμένει στη ΜΕΘ η 17χρονη που έπαθε αλλεργικό σοκ
Το κορίτσι νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου. Σύμφωνα με το ekriti.gr πριν από δύο 24ωρα οι γιατροί είχαν διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που την κρατά σε καταστολή ωστόσο η ενδοκράνεια πίεση επανήλθε με συνέπεια να συνεχίσουν κανονικά τα φάρμακα και να μπει ξανά σε καταστολή.
Όπως ανέφερε την Τρίτη στο τοπικό μέσο ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης, οι θεράποντες ιατροί έκοψαν ξανά τα κατασταλτικά φάρμακα και έως τώρα η ενδοκράνια πίεση είναι σε χαμηλά επίπεδα ενώ το θετικό είναι ότι έχει υποχωρήσει και το οίδημα στον εγκέφαλο της μαθήτριας.
Σύμφωνα με τον κ. Κιούλπαλη, αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί είναι να συνεχίσει η σταθερή κατάσταση της μαθήτριας προκειμένου να ελέγξουν την εγκεφαλική της λειτουργία.
Ανάλυση Politico: Δεν θα υπάρξει ποτέ κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία - Το παράδειγμα του Μεγάλου Βόρειου Πολέμου
Μπορεί η «σωστή πλευρά της ιστορίας» να είναι με τον όλεθρο και τη φρίκη;
«Ενώνουμε τις φωνές μας κατά της σφαγής»: Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στο Σύνταγμα για τη Γάζα
Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία για το 2025-2026 – Τα αποτελέσματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr