Ρέντης: Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο του αστυνομικού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία κηρύσσεται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου εξαιτίας του θανάτου του αστυνομικού που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πένθος θα διαρκέσει από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023 «εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.
«Η τραγική απώλεια του αστυνομικού, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, έχει προκαλέσει θλίψη και συντριβή σε όλη την ελληνική κοινωνία», σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η κηδεία του
Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη θα γίνει στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή (29/12). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.
Αυθαίρετα κατηγορίας 5: Ποια δημόσια κτίρια νομιμοποιούνται - Χαραμάδα και για άλλα κτίρια στο μέλλον
Το σχέδιο για ένα νέο χωριό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας μετά τον Daniel - Τι προβλέπεται για τη μετεγκατάσταση
Η Γκίλφοϊλ που δεν την γλύτωσε, ο αριθμός που χαλάει ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ και ο λογαριασμός του ΔΝΤ
Πώς βλέπει η Αθήνα τις εξελίξεις μετά την αποπομπή Γκιλφόιλ: Το παρασκήνιο της «εξόδου» και το κρίσιμο momentum
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




