Θλίψη στην Πυροσβεστική για τον θάνατο του Μαξ, του διασώστη - σκύλου της ΕΜΑΚ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον Μαξ, τον επί 11 χρόνια σκύλο - διασώστη της ΕΜΑΚ αποχαιρέτησε σήμερα με θλίψη το Πυροσβεστικό Σώμα.
Όπως αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, ο σκύλος συμμετείχε σε 110 επιχειρήσεις έρευνας - διάσωσης και κατάφερε να εντοπίσει 55 αγνοούμενους.
Η ανακοίνωση της ΕΜΑΚ
«Ο διασωστικός σκύλος ΜΑΧ της 6ης ΕΜΑΚ κατά την διάρκεια της 11ετους θητείας του στο #Πυροσβεστικό Σώμα συμμετείχε σε 110 επιχειρήσεις έρευνας - διάσωσης και κατάφερε να εντοπίσει 55 αγνοούμενους. Αντίο MAX, σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες σου».
Ο διασωστικός σκύλος ΜΑΧ της 6ης ΕΜΑΚ κατά την διάρκεια της 11ετους θητείας του στο #Πυροσβεστικό Σώμα συμμετείχε σε 110 επιχειρήσεις έρευνας - διάσωσης και κατάφερε να εντοπίσει 55 αγνοούμενους.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 29, 2023
Αντίο MAX, σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες σου. pic.twitter.com/2KSN3prdGi
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



