Γρεβενά: Εισέβαλλαν σε σπίτια και μετά πήγαν στο καφενείο, μαγείρεψαν με την ησυχία τους, έφαγαν κι έφυγαν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Λίγο μετά την έλευση του 2024, στο χωριό Σμίξη Γρεβενών, από όπου έλκουν την καταγωγή τους και διατηρούν σπίτια αρκετοί Λαρισαίοι, έλαβε χώρα ένα αδιανόητο περιστατικό.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, τα μεσάνυχτα της 2ας Ιανουαρίου, κλέφτες διέρρηξαν τουλάχιστον δύο σπίτια Λαρισαίων από τα οποία πήραν χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκαν.
Μαγείρεψαν, έφαγαν και έφυγαν σαν κύριοι!
Ωστόσο, δεν περιορίστηκαν εκεί καθώς, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, παραβίασαν και την πόρτα καφενείου του χωριού. Αφού μπήκαν μέσα, χρησιμοποίησαν μαγειρικά σκεύη, μαγείρεψαν, έφαγαν και μετά από περίπου τρία τέταρτα της ώρας έφυγαν σαν κύριοι!
Η Σμίξη βρίσκεται στο όρος Βασιλίτσα, της οροσειράς της Πίνδου. Είναι ένα από τα Βλαχοχώρια των Γρεβενών, χτισμένη σε υψόμετρο 1.220 μέτρων. Αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας.
Λόγω της γειτνίασης της με το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας έχει μετατραπεί σε σημαντικό χειμερινό θέρετρο της περιοχής με αξιόλογη τουριστική κίνηση. Απέχει 38 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά, ενώ συνορεύει με τις Τοπικές Κοινότητες Αβδέλλας, Φιλιππαίων, Σαμαρίνας και Διστράτου.
Άνοιγμα Στενών του Ορμούζ: Προσωρινά χαμόγελα, δυσπιστία και αναμονή για τελική λύση
Παραλογισμός στη Θάσο: Μένουν χωρίς ρεύμα για πάνω από δύο μήνες γιατί... πλήρωσαν 0,03 ευρώ παραπάνω
ΕΟΠΥΥ: Από κόσκινο οι συνταγές των γιατρών και οι παροχές με ΑΙ - Τι προβλέπει νομοσχέδιο του υπ. Υγείας
«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτούς: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι - Τι είπαν στις απολογίες τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




