Βόλος: Σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του, γιατί βίαζε την κόρη του από τα 9 της
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα σοκαριστικό γεγονός συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βόλου: Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 33χρονου, από τον 50χρονο κουνιάδο του στην περιοχή Κάτω Κλάδος.
Σκότωσε τον κουνιάδο του και παραδόθηκε
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, ο δράστης μετά τη δολοφονία παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία, και είπε πως σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του γιατί όπως του ομολόγησε η 18χρονη σήμερα κόρη του, βιάστηκε επανειλημμένως από τον 33χρονο, από τα 9 της χρόνια.
Μάλιστα, ο 33χρονος εφέρετο να εκβίαζε τη 18χρονη με οπτικοακουστικό υλικό που είχε στην κατοχή του.
Το χρονικό
Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος δράστης πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του, της είπε πως έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και της ζήτησε να ενημερώσει τον αδερφό της και να τον συναντήσει σε συγκεκριμένο σημείο για να τον βοηθήσει.
Όταν το θύμα έφτασε στο σημείο, ο ίδιος έβγαλε μια καραμπίνα, τον πυροβόλησε στο στήθος και στο πρόσωπο και αμέσως μετά πήγε στο τοπικό ΑΤ όπου παραδόθηκε και είπε στους αστυνομικούς τι έγινε.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του 33χρονου, ενώ δίπλα του βρήκαν κομματιασμένη και την καραμπίνα.
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




