Εφιάλτης για 28χρονη: Πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσει από τον σύντροφό της - Τι περιγράφει
Απίστευτη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον εφιάλτη βίωσε μία 28χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της, καθώς, όπως καταγγέλλει, τη χτύπησε βάναυσα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ η γυναίκα περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε σε συνάντηση με τον σύντροφό της, σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, παραμονές Πρωτοχρονιάς.
Ξεκίνησαν να διαφωνούν και να διαπληκτίζονται. Εκείνη προσπαθούσε να φύγει και εκείνος δεν την άφηνε, και την κλείδωσε σε δωμάτιο. Η 28χρονη για να καταφέρει να του ξεφύγει, πήδηξε από τον δεύτερο όροφο.
«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, με κλωτσιές με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στο λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει. Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα την μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου», όπως αναφέρει η 28χρονη.
Τι αναφέρει η γνωμάτευση
«Βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η γνωμάτευση.
Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της, θα καταθέσουν μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς θεωρούν ότι οι διωκτικές αρχές δεν εκτίμησαν σωστά την υπόθεση και ότι η γυναίκα κινδυνεύει.
«Η κοπέλα γλίτωσε σαν από θαύμα από τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Τελέστηκαν σε βάρος της μια σειρά από αδικήματα πολύ σοβαρά, με σοβαρότερο όλων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας», όπως δήλωσε η Νίκη Μπαλτά, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.
Η 28χρονη καταγγέλλει ότι εκτός των άλλων, ο σύντροφος της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο και ένα κόσμημα.
Ο άνδρας αναζητείται από τις Αρχές.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



