Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 8,1 εκατομμύρια - Αυτό είναι το «χρυσό» δελτίο του νικητή
Πλουσιότερος κατά 8,1 εκατομμύρια ευρώ έγινε ο υπερτυχερός της τελευταίας κλήρωσης του Τζόκερ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πλουσιότερος κατά 8,1 εκατομμύρια ευρώ έγινε ο υπερτυχερός της τελευταίας κλήρωσης του Τζόκερ, ενώ όπως έγινε γνωστό, το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, το τυχερό δελτίο κόστισε μόλις 3 ευρώ, καθώς ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε τρεις στήλες για να μαντέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς.
Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 4, 16, 24, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 3, ενώ στην κλήρωση της Κυριακής δεν βρέθηκε καμία επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια), τα οποία χαρίζουν 100.000 ευρώ.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



