Ένταση στη Λαμία: Αγρότες έβαλαν σε άχυρα φωτιά έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Κλιμακώνουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κλιμακώνουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για τα αυξημένο κόστος παραγωγής και τις μειωμένες επιδοτήσεις ε τα μπλόκα σε Πλατύκαμπο, Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη να ενισχύονται.
Άφησαν άχυρο και έβαλαν φωτιά
Μάλιστα, σύμφωνα με το lamiareport τη διαμαρτυρία από το μπλόκο της Ανθήλης, έξω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς στη Λαμία, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) οι αγρότες άφησαν άχυρο στην είσοδο του ΟΠΕΚΕΠΕ και έβαλαν φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες για την κατάσβεση της ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον μία προσαγωγή.
Την ίδια ώρα αγρότες της ευρύτερης περιοχής Καρδίτσας και Τρικάλων, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας, στο ύψος του Αγνατερού.


Για όση ώρα Ε.Ο. ήταν αποκλεισμένη, η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παράπλευρη οδό.
Την Εθνική Οδό Καρδίτσας – Λάρισας έκλεισαν οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο Πλατυκάμπου.
Οι αγρότες μετά από διαβουλεύσεις που είχαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και την άρνηση αυτών να τους επιτρέψουν την άνοδο στην Εθνική Οδό, κινήθηκαν πεζή και κατέλαβαν μέρος του οδοστρώματος. Ανέφεραν ότι δεν θέλουν να κλείσουν δρόμους, απλά να δείξουν ότι μπορούν, ζητώντας συνάντηση με το Μαξίμου κι όχι με υπουργούς γιατί θεωρούν πως τα προβλήματα δεν μεταφέρονται σωστά.
Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
Συναγερμός ξανά στη Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου
Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
Τα εξοπλιστικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΕΑ - Βήμα- βήμα ο σχεδιασμός της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



