Πάρνηθα: Αίσιο τέλος στο θρίλερ των τριών εγκλωβισμένων - Το χρονικό
Γιατί δεν μπορούσαν να φύγουν πεζή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αίσιο τέλος στο θρίλερ των εγκλωβισμένων στην Πάρνηθα, στην περιοχή Κορυφή Κυράς. Και τα τρία άτομα, μετά από αρκετές ώρες, απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.
Οι τρεις είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους λόγω της χιονόπτωσης από την κακοκαιρία Avgi, με την επιχείρηση διάσωσης να μετατρέπεται σε θρίλερ.
Το χρονικό
Οι αρμόδιοι τούς είχαν ζητήσει να κινηθούν προκειμένου να τους διασώσουν, καθώς το ελικόπτερο που προσέγγισε το σημείο δεν μπορούσε να επιχειρήσει λόγω ανεμοθύελλας στην περιοχή.
Οι εγκλωβισμένοι ενημέρωσαν τις Αρχές ότι έχουν βενζίνη στο όχημά τους και είναι καλά στην υγεία τους.
Επίσης, τους εξήγησαν ότι δεν μπορούσαν να μετακινηθούν πεζή καθώς ένας από αυτούς είναι υπέρβαρος και δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ ακόμα ένα άτομο έχει πόνους στο πόδι.
Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκαν δύο ερπυστριοφόρα, ορειβατική ομάδα της ΕΜΑΚ, δύο οχήματα της Πολιτικής Προστασίας και του Στρατού για να ανοίξουν τον δρόμο.
Η ΕΜΑΚ ήταν από πρωί μαζί με τους εγκλωβισμένους.
Η ΕΕ καταδικάζει την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου - «Είναι άκυρο και ανίσχυρο»
«Κάτι πήγαινε πολύ στραβά»: Τουρίστρια τέθηκε σε τεχνητό κώμα με σηψαιμία μετά από διακοπές στην Ελλάδα
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας του 15ου αιώνα που αναζήτησε δικαιοσύνη μετά από σεξουαλική επίθεση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



