Αγρίνιο: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Αγνοείτο από χθες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στο χωριό Καινούργιου στο Αγρίνιο, το πρωί της Πέμπτης. Στο σημείο έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό του, αλλά διαπίστωσαν πως ο άνδρας δεν είχε αισθήσεις. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Αγνοείτο από χθες
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε με το τρακτέρ του για αγροτικές εργασίες στην περιοχή προς Προσήλια και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη διαδρομή προς Προσήλια, αλλά και στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στην περιοχή της Χρυσοχεριάς, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κινητό τηλέφωνο του αρχικά ήταν σε λειτουργία, ωστόσο αργότερα φαίνεται πως απενεργοποιήθηκε.
Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 35χρονο θύμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



