Αποτροπιασμός στο Ρέθυμνο: Έρευνες για βιασμό ανήλικης – 12 οι κατηγορούμενοι
'Ένα άτομο έχει συλληφθεί για την ώρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκ έχει προκαλέσει νέα υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από τον Μυλοπόταμο, με την υπόθεση να εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.
12 κατηγορούμενοι - Μία σύλληψη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν 12 κατηγορούμενοι, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης σήμερα κοπέλας, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε για το αδίκημα αυτό.
Το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι έρευνες προχρησαν και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.
Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



