Βόλος: Αθωώθηκε για ρίψη φωτοβολίδας που άφησε σεξουαλικά ανάπηρο 67χρονο
Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να τραυματίσει άνθρωπο και γι’ αυτό αθωώθηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αθωώθηκε, μετά την έφεση που κατέθεσε, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, 64χρονος ιδιοκτήτης σκάφους αναψυχής, ο οποίος κατηγορούνταν ότι στις 6 Ιανουαρίου 2017 στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στην παραλία του Βόλου, τραυμάτισε 67χρονο απόστρατο στρατιωτικό στη βουβωνική περιοχή και την κοιλιακή χώρα με φωτοβολίδα που εκτόξευσε από το σκάφος.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το newspaper.gr, πρωτοδίκως ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκισης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου. Ισχυρίστηκε ότι έριξε κατακόρυφα τη φωτοβολίδα αλλά αυτή παρασύρθηκε από τον άνεμο.
Ο 67χρονος που τραυματίστηκε, ισχυρίστηκε ότι νοσηλεύτηκε για 58 ημέρες σε στρατιωτικό νοσοκομείο και του δημιουργήθηκε μόνιμη σεξουαλική αναπηρία, αφού τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα.
Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να τραυματίσει άνθρωπο και γι’ αυτό αθωώθηκε.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




