Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τον χτύπησαν στο κεφάλι
Θεσσαλονίκη: 18χρονος δέχθηκε επίθεση από 5 ανήλικους
Οι πέντε δράστες της άγριας επίθεσης συνελήφθησαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέο επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται ανήλικοι σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη -καθώς πέντε άτομα επιτέθηκαν άγρια σε συμμαθητή τους μέσα στο σχολείο με αποτέλεσμα το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Τον χτύπησαν στο κεφάλι
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά. Πέντε μαθητές ηλικίας 17 και 18 ετών (ο ένας από αυτούς) επιτέθηκαν σε 18 συμμαθητή τους και τον χτύπησαν στο κεφάλι.
Το θύμα της άγριας επίθεσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από την άγρια επίθεση. Οι πέντε δράστες συνελήφθησαν.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
«Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



